Marleen Bulder

Piano

Buys Ballotstraat 56

7316 LD Apeldoorn

055-5222803

marleen_bulder@hotmail.com

Mijn ouders vonden een muziekopleiding voor hun kinderen belangrijk en lieten ons een muziekinstrument kiezen. Voor mij was het meteen duidelijk, dat ik piano wilde leren spelen en zo ben ik op 8 jarige leeftijd heel gedreven met mijn pianolessen begonnen.

Na de middelbare school heb ik eerst aan de PABO gestudeerd en vervolgens aan het Conservatorium, dat toen nog de Muziek Pedagogische Academie Hilversum heette. Na mijn studie heb ik nog enkele jaren lessen bij Eri Yoessoef gevolgd.

Lesgeven is toch wel iets dat in mijn genen zit, ik kom uit een echt onderwijsgezin. Daarom ben ik na mijn studie meteen van start gegaan met een eigen lespraktijk. Het lesgeven doe ik nu al jaren met veel plezier. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat de leerling zich veilig en vertrouwd voelt. Vanuit een ontspannen sfeer en met veel motivatie presteer je veel beter. Ook probeer ik zoveel mogelijk op de interesse van de leerling in te spelen. Alle muziekstijlen kunnen aan bod komen, van klassiek tot pop- en filmmuziek. Bovendien ga je leren spelen met akkoordsymbolen. Regelmatig zijn er ook voorspeelavonden.

Naast de pianolessen heb ik tevens een periode in het speciaal onderwijs gewerkt, waar ik veel kennis heb opgedaan in het omgaan met kinderen met verstandelijke beperkingen, waaronder bijv autisme.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de lessen? Kom dan een keertje een gratis proefles volgen. Dan kunnen we kijken of de lessen je aanspreken en of het klikt met elkaar. Je bent van harte welkom!