Koor Ensemble Orkest

Circle of Life

Het koor Circle of Life uit Apeldoorn heeft zich gespecialiseerd in het zingen van liederen met een diepere betekenis. Het zijn liederen, die geschikt zijn om bij een bepaalde ceremonie ten gehore gebracht te worden, a capella of met begeleiding van (een) muziekinstrument(en). Uiteraard bepaalt u, welke liederen u graag wilt horen.

col-choir.nlNieuw Klassiek Kamerkoor Apeldoorn

Het koor zingt elke maandagavond bekende en minder bekende werken in verschillende talen en uit verschillende stijlperioden van begin16e eeuw tot heden.We zingen zowel a capella als met begeleiding , canons, duetten, en een-en meerstemmige muziek.

Waar: Gigant Nieuwstraat 377 7311BR Apeldoorn
Tijd: maandagavond 20.00 uur -21.30 uur


Waar: Gigant, Nieuwstraat 377
Tijd:20.00 uur-21.30 uur

Info: www.Hentzepeter.nl

Ozonkoor

Opgericht oktober 1998 De intentie was een klein koor dat zou bestaan uit 50-plussers die thuis hun partij instuderen. Door de grote belangstelling heeft het koor nu al ruim 70 leden.

ozonkoor.nl

Novum Canticum

Novum Canticum is een zeer gevarieerd koor, zowel in mensen als in muziek. Het koor bestaat uit ruim 70 mensen, met ieder hun eigen smaak. Dat ze zo divers zijn vind je terug in hun repertoire, Ze zingen van klassiek tot modern en lichte muziek.

novumcanticum.nl

Apeldoorns Jeugdorkest

Het Apeldoorns Jeugdorkest biedt een doorlopende leerlijn voor kinderen vanaf circa 8 jaar tot jongvolwassenen van circa 25 jaar. Veel ervaring of een hoog niveau heb je niet nodig om in een orkest te beginnen: iedereen die een instrument speelt, kan in principe meedoen. In overleg met je muziekdocent zoeken de dirigenten naar de beste plek voor jou.

a-jo.nl