Nieuws

Muziek maken, dat kun jij ook!

Laat je inspireren en volg muzieklessen bij onze creatieve vakbekwame docenten. Maak kennis met onze enthousiaste docenten en maak gerust een afspraak! Doordat alle docenten vermeld staan op onze website is het makkelijk direct contact te maken.

Met gepaste trots kunnen wij constateren dat onze muziekdocenten op creatieve wijze zijn doorgegaan met het geven van muzieklessen. Lesruimtes werden Coronaproof gemaakt en in zeer korte tijd werden veel lessen online gegeven. Leerlingen reageerden positief. Jeugdleerlingen waren zeer geconcentreerd tijdens de lessen en volwassenen vonden het fijn naast het verplicht thuiswerken muzieklessen te volgen. Momenteel worden de muzieklessen weer live gegeven.

Het online lessen volgen via Skype of Zoom blijft mogelijk!

Sinds kort kunnen docenten en leerlingen van SPMA gratis gebruik maken van Earz.
Earz is een muziekles app. Al gamend kun je je gehoor ontwikkelen, leren noten lezen en muziektheorie kennen.

Afscheid van Ineke Kevelam als voorzitter bij SPMA

Tijdens de Algemene ledenvergadering op zaterdag 26 september 2020 nam Ineke Kevelam afscheid als voorzitter van SPMA. Ineke werd toegesproken en bedankt voor haar jarenlange inzet voor SPMA. Zij was medeoprichter van SPMA , 27 jaar geleden. Een hoogtepunt voor Ineke, haar collega's en leerlingen en koorleden was het 25 jarig bestaan ,dat gevierd werd in Orpheus. Professor Erik Scherder hield een lezing, muzikaal omlijst door docenten. Leerlingen en docenten traden op en Ineke dirigeerde haar koren. Wij wensen Ineke nog veel muzikale jaren toe. Met instemming van alle aanwezige docenten is Coralien Vierstra de nieuwe voorzitter van SPMA geworden.