Glòria Expósito Pérez

Met de cello kun je elk van de stemregisters spelen, van laag tot hoog , en dat is wat ik zo leuk vind aan dit instrument!
Mijn inspiratie om cello te spelen kwam van mijn broer.Ik zag hem op jonge leeftijd in het orkest spelen en ik besloot om " De grote viool" te gaan spelen, dus... de Cello !


Het was voor mij altijd duidelijk dat ik me aan de muziekwilde wijden.En dat heb ik te danken aan mijn eerste cellolerares die me altijd gemotiveerd hield om verder te studeren. Zo werk ik mezelf weerspiegeld te zien en mezelf maximaal in te zetten om de motivatie van mijn studenten maximaal te houden.  Ik vind het heerlijk om met de cello op te treden in orkesten  en in kamermuziek, tegelijkertijd vind ik het ontzettend interessant om les te geven.

 
Ik combineer mijn optredende carrier met lesgeven bij Muziekschool Woudenberg, AslanMuziekcentrum Amsterdam en  SPMA ( Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn). Door mijn ervaring met het lesgeven van lessen, kan ik mijn lessen goed aanpassen aan het niveau, ritme en tijd van elke leerling aan, van kinderen tot volwassenen: van beginners tot gevorderden. Voor mij is het zien hoe mijn leerlingen van dag tot dag beter worden een bron van trots en geluk. 
In de eerste lessen plannen we samen de voortgang en de te behalen doelen. Of je nu meer of minder tijd hebt om te oefenen, het is niet zo belangrijk als weten waar je moet lopen om vooruitgang te boeken. 

Klinkt het goed? E-mail mij om een proefles aan te vragen!