Hester Hentzepeter

Zang & Koor

Leslocatie: Studio 11

Korteweg 11

7315 CJ Apeldoorn

06-55800438

hester.hentzepeter@gmail.com

www.hentzepeter.nl

Zangles

Houd je van zingen, maar wil je dat het beter klinkt of heb je nog  een zetje nodig? In mijn lessen staat de zoektocht naar jouw natuurlijke stemgeluid centraal. Je zingt prachtige klassieke liederen en aria's en gaat daarin op zoek naar een vrije toon. Zo kun je genieten van de muziek en je eigen stem. We werken ook aan je uitstraling.  Hierdoor klinkt je aria of lied niet alleen mooi, maar raakt het een ander ook echt. 

Plezier in zingen staat voorop!Je kunt individueel les krijgen of in een groepje. Wekelijks of iedere 2 weken. Op maandag, dinsdag en vrijdag geef ik zangles in Studio 11 op de Korteweg11 te Apeldoorn. Op woensdag en donderdag geef ik zangles op het Muziekpakhuis  en in  de Watergraafsmeer in Amsterdam. 

Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom! Ik geef ook online individuele lessen en online groepsles!

Speciale aandacht

Ik werk ook graag met mensen met een beperking. Als je speciale aandacht nodig hebt door bijvoorbeeld een stoornis binnen het autistische spectrum, lukt het vaak via zingen een verbindinding te maken tussen je binnen -en buitenwereld. Mensen openen zich door de muziek vanzelf-prachtig om onderdeel van dit proces te mogen zijn!

Het Apeldoorns Kamerkoor
Het  Apeldoorns Kamerkoor zingt elke maandagavond bekende en minder bekende werken in verschillende talen en uit verschillende stijlperioden van begin16e eeuw tot heden.We zingen zowel a capella als met begeleiding, meerstemmige koormuziek, 3-, 4-of -5 stemmig.
Het repertoire bestaat o.a. uit muziek van Brahms, Schumann, Mozart, Schudert, Bartok, Britten, Ola Gjeilo, Bardos, Kodály

Waar:  Gigant Nieuwstraat 377  7311BR Apeldoorn
Tijd:      maandagavond 19.45 uur-21.45 uur